• ارتباط مستقیم با انجمن
  • info@ircfa.com
logo-(1)logo-(1)logo-(1)logo-(1)
  • جشن بهاره ی چین
  • روز ملی خلیج فارس
  • صفحه اصلی
    • عضویت
    • ارتباط با ما
  • درباره انجمن
    • ایران و چین
    • جشن سالانه
  • اخبار
    • اخبار برگزیده
    • خبرنامه انجمن
    • مقالات و پژوهش های ایران و چین
    • کتاب ها
زبان چینی به مدارس ایران راه می یابد
2023-01-04
خبر خوش برای مسافران چین؛ قرنطینه مسافران خارجی لغو شد
2023-01-08
موضوعات
  • اخبار برگزیده
  • ایران و چین
برچسب ها

جایگاه برتر ایران در نمایشگاه بزرگ تجارت خدمات چین

 در نمایشگاه بین المللی تجارت خدمات چین ۲۰۲۲ موسوم به CIFTIS با موضوع اصلی «همکاری خدماتی برای ترویج توسعه و نوآوری سبز در استقبال از آینده» که در شهریور ماه امسال برگزار شد، پاویون ایران به عنوان پاویون برگزیده این نمایشگاه شناخته شد.

 پاویون ملی ایران در این نمایشگاه با حضور شرکت‌های مطرح ایران در تراز جهانی، با استقبال گسترده بازدیدکنندگان قرار گرفت. پاویون ایران در سال ۲۰۲۲ در دو بخش حضوری و برخط (آنلاین) برگزار شد. در بخش حضوری ۱۴ شرکت ایرانی و در بخش برخط ۳۸ شرکت حضور داشتند.

جایگاه برتر ایران در نمایشگاه بزرگ تجارت خدمات چین

با توجه به کیفیت بالای پاویون ملی ایران در سال ۲۰۲۲، برگزار کنندگان نمایشگاه پاویون ایران را به عنوان برترین پاویون ملی انتخاب و معرفی کردند و از مشارکت جمهوری اسلامی ایران تقدیر به عمل آمد.

محمد مخبر معاون اول رئیس جمهوری اسلامی ایران در آیین افتتاحیه این مراسم به عنوان یکی از مدعوین اصلی، به ایراد سخنرانی پرداخته بود.

نمایشگاه CIFTIS یکی از سه نمایشگاه بزرگ چین است که رسالت راهبری سیاست درهای باز چین را بر عهده دارند. این رویداد بزرگ نمایشگاهی به میزبانی وزارت بازرگانی چین و شهرداری پکن برگزار می شود و سازمانهای بزرگ بین المللی از جمله WTO، UNCTAD، OECD از آن حمایت می کنند. این رویداد، بزرگترین نمایشگاه خدمات در سطح دنیاست که در ۱۲ گروه خدمات از جمله حمل و نقل، گردشگری، خدمات مالی، فناوری ارتباطات و اطلاعات و… برگزار می گردد.

جایگاه برتر ایران در نمایشگاه بزرگ تجارت خدمات چین

در ادوار قبلی نمایشگاه، بیش از ۱۰۰ کشور دنیا حضور داشته‌اند و حضور ۱۴ سیاستمدار، بیش از ۴۰۰ مدیر رده بالا از سازمانهای بین المللی و مهمانان داخلی و خارجی نشان از اهمیت آن دارد. سخنران افتتاحیه نمایشگاه در سالهای پیش، رئیس جمهور چین بوده و اهمیت رویداد برای چین به قدری است که شورای دولتی چین برای آن مصوبه گذرانده و بر اساس این مصوبه ۴۰ وزارتخانه و کمیسیون داخلی چین عضو کمیته برگزاری نمایشگاه هستند و نخست وزیر شخصاً مسئولیت کمیته را به عهده دارد. در نمایشگاه ۲۰۲۲ بیش از ۴۰۰ شرکت برجسته جهانی کهدر فهرست ۵۰۰ شرکت برتر جهان قرار دارند، مشارکت داشتند.

مطالب مرتبط

2025-05-09

میلاد امام رضا علیه‌السلام


اطلاعات بیشتر
2025-05-08

راهنمای خرید کتاب در حوزه مطالعات چین از نمایشگاه کتاب تهران


اطلاعات بیشتر
2025-05-06

«خرده ماه‌ها: خاطرات یک سال غذا خوردن در شانگهای»


اطلاعات بیشتر

تماس با ما

تلفن تماس:
٠٩١٢١١٤١٧٨٢ آقای جعفرى – دبیر انجمن
٠٩١٢٣٠٥١٨٨٤ آقای الهامى -مدیر تارگاه
09124122160 خانم بهجتی- کارگروه عضویت
پست الکترونیک:
info[@]ircfa.com

نقشه

نشانی : تهران، شهرک غرب، خیابان سیمای ایران، بین هفتم کوچه مرداد ، پلاک 7 کدپستی 1467634867

لینک های مفید

سفارت چین در ایران

سفارت ایران در چین

مرکز تحقیقات چین، دانشگاه علامه طباطبایی

مرکز پژوهشی آسیا دانشگاه تهران

مرکز پژوهشی جاده ابریشم، دانشگاه شهید بهشتی

رادیو بین المللی چین

مرکز کنفوسیوس دانشگاه تهران

تمام حقوق این سایت متعلق به انجمن دوستی ایران و چین می باشد. (All Right Reserved By ircfa)

طراحی و توسعه رَش استودیو : Rashstudio