معاون هماهنگی امور زائرین و گردشگری استانداری فارس با بیان اینکه این استان آماده توسعه روابط در همه زمینهها با کشور چین است، گفت: ظرفیتهای فارس در چین معرفی میشود و بدون شک برقراری پروارهای مستقیم گامی مؤثر در گسترش روابط است.
به گزارش یکشنبه ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی استانداری فارس، محمد فرخزاده در دیدار لی آنگ سرپرست سرکنسولگری چین در بندرعباس اظهارکرد: استان فارس با دارا بودن بیش از سه هزار اثر تاریخی ثبت شده ، ۷۲ شهرک صنعتی، ۱۰۰ هزار هکتار کاشت گیاهان دارویی، سرآمد بودن در پزشکی و درمان، دارا بودن منطقه ویژه اقتصادی در سه زمینه صنعتی، دانشگاهی و سلامت، ظرفیت های مربوط به نفت و گاز، همجواری با بوشهر و منطقه استراتژیک عسلویه، وجود منطقه ویژه اقتصادی لامرد، وجود معادن غنی و مرغوب سنگ در شمال استان و مزارع بزرگ انجیر دیم در شرق و… نمادی از همه ظرفیت های کشور ایران محسوب می شود.
وی با اشاره به این ظرفیت های کم نظیر، بر آمادگی استان فارس در همه حوزه ها با کشور چین تاکید کرد و افزود: یکی از زمینه های مهم و ارزشمند همکاری دوجانبه باشد چرا که شیراز شهری زیبا و فارس استانی سرشار از مکان های دیدنی است و تا کنون نیز گروه های مختلفی از کشور چین با هدف گردشگری به این استان سفر کرده اند.
جانشین استاندار فارس در شورای توسعه گردشگری استان عنوان کرد: آمادگی داریم تورهای گردشگری از آژانس های قدرتمند چین به فارس سفر کنند و با کسب اطلاعات درباره این دیار کهن زمینه تبلیغات برای سفر چینی ها را فراهم کنند.
فرخ زاده موضوع برقراری پرواز مستقیم از کشور چین به شیراز را یکی از زیر ساخت های مهم برای توسعه روابط گردشگری دانست و افزود: شیراز مرکزیت جنوب کشور را دارد و فاصله نسبتا کم با مراکز سایر استان های همجوار از دیگر مزایا برای برقراری این پروازها به حساب می آید.
وی همچنین به پروژه های عمرانی استان فارس و آمادگی استان برای مشارکت با چین به صورت فاینانس و سایر روش ها برای تکمیل این پروژه ها اشاره و اظهارکرد: ترمینال خارجی فرودگاه شیراز با بیش از ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی، آزادراه شیراز به بوشهر، خط آهن شیراز به گلگهر، راه آهن شیراز به بوشهر از جمله این پروژه ها است.
معاون استاندار فارس همچنین به پروژه عظیم شهر سلامت با بیش از هزار هکتار مساحت اشاره کرد و گفت: استان فارس آمادگی کار مشترک با چین در این پروژه که منطقه ویژه به حساب می آید را دارد.
فرخ زاده تاکید کرد: تنها بحث آوردن سرمایه از چین به فارس مطرح نیست بلکه نیازهای دوجانبه ای است که می توانیم با توسعه صادرات و واردات بین ۲ کشور آنها را تامین کنیم.
در این نشست صمیمانه سرپرست سرکنسولگری چین در بندرعباس با استقبال از گفته ها و پیشنهاد معاون استاندار فارس بر تقویت و تحکیم روابط دوجانبه تاکید کرد و گفت: هدف ما علاوه بر ارایه خدمات کنسولی در جنوب ایران، بررسی زمینه های همکاری بیشتر با استان های جنوبی از جمله فارس است.
او افزود: ما به دنبال معرفی ظرفیت های استان فارس برای زمینه سازی توسعه روابط هستیم.