دفتر نمایندگی انجمن دوستی ایران و چین در بوشهر افتتاح شد
دفتر نمایندگی انجمن دوستی ایران و چین در استان بوشهر روز یکشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ و با حضور علاء الدین بروجردی رئیس این انجمن و احمد محمدی زاده استاندار بوشهر رسما افتتاح شد.
مهرداد ابراهیمی مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری و توسعه استان بوشهر مسئولیت دفتر نمایندگی انجمن دوستی ایران و چین در بوشهر را عهده دار خواهد بود.
بروجردی رئیس انجمن دوستی ایران و چین در آیین افتتاح این دفتر نمایندگی گفت: کمک به سرمایهگذاری خارجی در پروژههای مهم استان بوشهر بویژه پروژههای زیربنایی را با نظر استاندار این استان به عنوان اولویت انجمن دوستی ایران و چین دنبال میکنیم.
وی در گفت وگو با ایرنا اظهار کرد: کمک به روند سرمایهگذاری در تکمیل خط آهن بوشهر – شیراز یکی از این پروژههاست که مورد تاکید استان بوشهر قرار دارد.
بروجردی افزود: رفت و آمد هیاتهای چینی، تقویت صنعت توریسم و سرمایهگذاری در پروژههای تعریف شده استان بوشهر از وظایف قانونی دفتر انجمن دوستی ایران و چین در استان بوشهر است که تلاش میکنیم از سخن به مرحله اجرا درآید.
رئیس انجمن دوستی ایران و چین تصریح کرد: نخستین دفتر انجمن دوستی ایران و چین کشور امروز در استان بوشهر افتتاح شد که امیدواریم بتواند عملکرد موثری در راستای وظایف قانونی خود داشته باشد.
بروجردی اضافه کرد: انجمن دوستی ایران و چین نهادی رسمی با ۲۴ سال سابقه است و تلاش میشود تا در ارتباط با استان بوشهر نیز به وظیفه خود در جذب هر چه بیشتر سرمایهگذار و افزایش ارتباطات این استان با چین عمل کند.
رئیس انجمن دوستی ایران و چین با اشاره به لزوم خواهر خواندهشدن بندربوشهر با گوآنگجو چین، ادامه داد: این استان تناسب خوبی با بوشهر ایران دارد.
استاندار بوشهر نیز در آیین راهاندازی دفتر نمایندگی انجمن دوستی ایران و چین گفت: روند توسعه و همکاری ایران و چین در شرایط خوبی قرار گرفته در حال توسعه است.
احمد محمدیزاده افزود: منشأ بسیاری از روابط میان دو کشور در استان بوشهر و در حوزه نفت، گاز و پتروشیمی است.
او ادامه داد: این انجمن فرصتی است تا به روند کارهای میان ایران با چین و اقدامات و عملیات اجرایی سرعت بخشیده شود.
استاندار بوشهر، بخشهای گوناگون اقتصادی مانند نفت، گاز، پتروشیمی، صنایع پاییندستی پتروشیمی، زیرساختها و تأمین سرمایه برای طرحهایی مانند راهآهن و ظرفیت گردشگری را مهمترین شاخصهای روابط ایران و چین در استان بوشهر دانست.
محمدیزاده با اشاره به اینکه استان بوشهر ۵۰ درصد میگوی کشور را تولید میکند، گفت: یکی از مصرفکنندگان میگوی استان بوشهر کشور چین است که بازار صادراتی این بخش میتواند بیش از این تقویت شود. همچنین ۱۵ درصد خرمای کشور در استان بوشهر تولید میشود است که کشور چین میتواند مصرفکننده بخشی از آن باشد و در مجموع باید با استفاده از ظرفیت رابطه خوب میان ایران و چین، هر دو طرف از محصولات هم استفاده کنند.