• ارتباط مستقیم با انجمن
  • info@ircfa.com
logo-(1)logo-(1)logo-(1)logo-(1)
  • صفحه اصلی
  • جشن بهاره ی چین
  • روز ملی خلیج فارس
  • اخبار
    • اخبار برگزیده
    • خبرنامه انجمن
    • مقالات و پژوهش های ایران و چین
    • کتاب ها
  • درباره انجمن
    • ایران و چین
    • جشن سالانه
  • ارتباط با ما
    • عضویت
  • گالری
ایران؛ ظرفیت‌های طلایی برای سرمایه گذاران چینی
1402-06-20
ماهان پروازهای تهران-شنزن را از سر می گیرد
1402-06-21

همایش بزرگ سفارت چین در تهران در آستانه بازی های آسیایی هانگژو

1402-06-21

در آستانه بازی های آسیایی که قرار است به میزبان شهر هانگژو چین برگزار شود، سفارت چین در تهران همایشی با موضوع بازی‌های آسیایی هانگ‌جو و ترویج گردشگری و فرهنگ استان جه‌جیانگ برگزار کرد.

افتتاحیه این مسابقات اول مهرماه خواهد بود و اختتامیه این رقابت‌ها ۱۶ مهرماه برگزار خواهد شد. هیات های ورزشی در رشته های مختلف از بیش از ۴۰ کشور در این رویداد بزرگ ورزشی شرکت خواهند و کرد و یک هیات حدود ۵۰۰ نفره نیز از جمهوری اسلامی ایران برای شرکت در این بازی های آسیایی عازم چین خواهد شد.

بیش از ۴۰۰ نفر از جمله مسئولان کمیته ملی المپیک ایران و مقامات نهادهای فرهنگی و گردشگری و ورزشکاران ایرانی کاروان ایران در بازی‌های آسیایی هانگ جو، دانشجویان رشته زبان چینی دانشگاه‌های مختلف ایران، شخصیتهای مشهور محافل فرهنگی و ورزشی ایران و همه دیپلمات‌های سفارت چین در ایران در این همایش حاضر بودند.

چانگ هوآ، سفیر چین در ایران گفت: بازی‌های آسیایی هانگ‌جو با عنوان «دوران جدید چین و بازی‌های آسیایی جدید در هانگ‌جو» و با هدف «ویژگی‌های چینی، سبک آسیایی و هیجان‌انگیز» و با تکیه بر ایده برگزاری بازی‌های آسیایی “سبز، هوشمند، همراه با صرفه جو و متمدنانه” برگزار خواهد شد. استان جه‌جیانگ مناظری زیبا و فرهنگی دیرینه و باستانی دارد. امیدواریم از طریق برگزاری همایش ترویج امروز، ایرانیان بیشتری بتوانند با بازی‌های آسیایی، هانگ‌جو و جه‌جیانگ آشنا شوند. من برای کاروان ورزشکاران ایران در بازی های آسیایی هانگ‌جو آرزوی موفقیت دارم.

سید مناف هاشمی، دبیرکل کمیته ملی المپیک ایران با بیان اینکه چین تجربه موفقی در میزبانی بسیاری از رویدادهای ورزشی بزرگ بین‌المللی دارد، ابراز اطمینان کرد که بازی‌های آسیایی هانگ‌جو هیجان‌انگیز خواهد بود و ایران کاروان بزرگ و بلندپایه ای را برای شرکت در این مسابقات اعزام می کند و برای کسب نتایج خوب در این دوره از بازی های آسیایی تلاش خواهد کرد.

در این همایش تبلیغاتی هنرمندانی از جه‌جیانگ چین، به اجرای نمایش هنری سطح بالایی پرداختند. در محوطه نمایشگاهی به سبک جه‌جیانگ، مهمانان همچنین چاپ بلوکی، چای چینی و گوشه هایی از میراث فرهنگی ناملموس چین و جه جیانگ را تجربه کردند و با خرد و ذکاوت باستانی تمدن چین از نزدیک آشنا شدند.

ورزشکاران ایرانی که قرار است برای شرکت در بازی های آسیایی هانگ‌جو به چین بروند، با هیجان گفتند که برایشان این فرصت بسیار باعث افتخار است که به هانگ‌جو بروند. آنها از این فرصت برای آشنایی با جاذبه های فرهنگ چین و سبک منحصر به فرد هانگ‌جو استفاده خواهند کرد. دانشجویان ایرانی نیز گفتند که این همایش باعث افزایش درک و عشق آنها به چین و فرهنگ چینی شده است و آنها برای یادگیری زبان چینی و استفاده از زبان چینی به عنوان پلی برای کمک به تقویت دوستی بین ایران و چین تلاش خواهند کرد.

Related posts

1404-03-06

اولین قطار چینی طی ۱۵ روز با عبور از ۴ کشور به ایران رسید.


Read more
1404-03-05

اشتراکات فرهنگی مسلمانان هوییِ چین و ایران


Read more
1404-02-29

امضا تفاهم نامه خواهر خواندگی بندر بوشهر و فوجو چین


Read more

تماس با ما

تلفن تماس:
٠٩١٢١١٤١٧٨٢ آقای جعفرى – دبیر انجمن
٠٩١٢٣٠٥١٨٨٤ آقای الهامى -مدیر تارگاه
09124122160 خانم بهجتی- کارگروه عضویت
پست الکترونیک:
info[@]ircfa.com

نقشه

نشانی : تهران، شهرک غرب، خیابان سیمای ایران، بین هفتم کوچه مرداد ، پلاک 7 کدپستی 1467634867

لینک های مفید

سفارت چین در ایران

سفارت ایران در چین

مرکز تحقیقات چین، دانشگاه علامه طباطبایی

مرکز پژوهشی آسیا دانشگاه تهران

مرکز پژوهشی جاده ابریشم، دانشگاه شهید بهشتی

رادیو بین المللی چین

مرکز کنفوسیوس دانشگاه تهران

تمام حقوق این سایت متعلق به انجمن دوستی ایران و چین می باشد. (All Right Reserved By ircfa)